Top 5 Beste Kerstcadeaus voor Haar – Kerst Cadeautips voor Vrouwen in 2016

Laatste update op: 10/01/2023
Het grote feest van kerstballen, sneeuw, schaatsen en gezelligheid breekt weer aan: het wordt kerst. Het feest waarbij het met name draait om tijd doorbrengen met familie of vrienden, lekker en ook vooral heel veel eten en het geven van kerstcadeaus aan elkaar.

We kunnen enorme verlanglijsten opstellen en ontzettend veel kerstcadeaus kopen. Alleen je moet je budget in de gaten houden. Bankroet een nieuw jaar in gaan is ook niet aangenaam.

Houd bij het kopen van kerstcadeaus rekening met de hobby’s en interesses van je naasten. Zo kies je makkelijk een cadeau dat aansluit bij de gelukkige ontvanger. Hieronder een top 5 van de beste kerstcadeaus voor haar in 2016.

Top 5 Beste Kerstcadeaus voor Haar

1. Guess Seductive

Guess Seductive Kerstcadeau voor haar 2016Vrouwen houden van lekkere bloemige geuren. Het geven van een mooie parfum is dan altijd een goed kerstcadeau waarmee je iedere vrouw verwent. Deze heerlijke parfum Guess Seductive for Women heeft een bijzondere aantrekkingskracht en een verleidelijke sexy geur. Guess Seductive for Women is in drie woorden: sprankelend bloemig, houtachtig en fris notig. De bergamotolie, de krachtige zwarte bes en sappige peer creëert de unieke geur van Guess Seductive for Women. De uitzonderlijke stijl van Guess is opnieuw goed doorgevoerd in Guess Seductive. De charismatische samenstelling van verleidelijke noten is namelijk ook in deze parfum goed doorgevoerd.

Bekijk de Guess Seductive op bol.com.

2. De Napolitaanse romans

Napolitaanse Romans boek Kerstcadeau voor vrouwNiets is zo lekker voor een vrouw om tijdens de kerstdagen en de dagen rondom Oud&Nieuw even weg te zinken in een goed boek. Bijna iedere vrouw houdt van lezen. De Napolitaanse romans vormen de perfecte boekenserie voor een vrouw om optimaal te ontspannen.

Het is een boekenserie die zoveel beter is dan goed. De roman is een trilogie van de Italiaanse schrijfster (Napels, 1965) over het leven van twee Napolitaanse meisjes. Het boek gaat over armoede, strijd, maar voornamelijk over een bijzondere vriendschap. De twee Napolitaanse meisjes groeien op in een levendige achterbuurt, vol kleurrijke en gewelddadige personages, maar ook met ontzettend veel armoede en onwetendheid. Ondanks deze omgeving zijn beide meisjes op zoek naar succes en rijkdom.

De twee meisjes zijn elkaars tegenpolen. Gedurende het verhaal raken ze elkaar kwijt, maar vinden ze elkaar keer op keer. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van de 60-jarige Elena die op haar leven terugblikt.

Bekijk de Napolitaanse romans op bol.com.

3. Kipling Uzario portemonnee

Kipling Uzario portemonnee Kerstcadeau voor HaarEen goed kerstcadeau voor de opgeruimde vrouw is een Kipling Uzario portemonnee. Deze portemonnee is ontzettend handig voor de super georganiseerde vrouw. De portemonnee heeft een übergeorganiseerde multicompartementindeling. Op elke plek kan er iets bewaard worden. Het compartiment achteraan bevat een zakje met een rits voor bijvoorbeeld kleingeld. De portemonnee heeft wel zes open compartimenten en elf kaarthouders, waarvan één doorzichtig. Kortom: met deze portemonnee heeft de gelukkige ontvanger goed en duidelijk overzicht over haar geld, ook in het nieuwe aankomende jaar.

Bekijk de Kipling Uzario portemonnee op bol.com.

4. CO88 Collection ketting

co88-ketting-sieraad-2-kerstcadeau-voor-vrouwEen mooie sierlijke ketting maakt de outfit van iedere vrouw compleet. Daarom is een ketting een kerstcadeau waar je iedere vrouw blij en gelukkig mee maakt. De CO88 Collection ketting is een waanzinnig mooie stalen collier met een open munt en een symbolische levensboom. Ondanks dat het een kleine onopvallende ketting is, valt de ketting op door de mooie schittering en het mooie ‘blink-effect’. De ketting is een zeer geliefd cadeau onder de vrouwen. Het sieraad sluit aan bij bijna iedere outfit en is goed te combineren met bijpassende armbanden en oorbellen. Met de CO88 Collection ketting is een verbluffende look gegarandeerd.

Bekijk de CO88 Collection ketting op bol.com.

5. Fruit infusion karaf

Fruit Infusion Karaf Cadeau voor HaarVrouwen hechten waarde aan gezond en lekker eten. Daarom vallen mooie spullen voor in de keuken altijd wel in goede smaak. De fruit infusion karaf biedt hier een ideale uitkomst. Deze karaf garandeert heerlijk fris water met fruitsmaak. Deze karaf heeft namelijk een fruit infuser compartiment. Een fantastisch kerstcadeau voor de vrouw om goed en gezond het nieuwe jaar in te gaan. Aan het water kan er vitaminen toegevoegd worden en mooi vers fruit. Dit genereert niet alleen een heerlijke smaak, maar het is ook nog eens een gezonde boost voor het lichaam.

Bekijk de Fruit infusion karaf op bol.com.

Hoe Kies je het Beste Kerstcadeau Voor Haar

Houd rekening met deze vijf dingen voordat je een kerstcadeau koopt:

  • Neem de tijd
  • Houd rekening met je budget
  • De relatie met de ontvanger
  • Kijk naar haar interesses en hobby’s
  • Eventueel gepersonaliseerd presentje

Neem de tijd

Het kopen van een goed kerstcadeau vraagt tijd. Ren niet met het eerste en het beste wat je tegenkomt in de winkels naar huis. Denk goed na. Overweeg verschillende opties. Koop daarna pas het beste kerstcadeau.

Houd rekening met je budget

Uiteraard moet je bij het kopen van een kerstcadeau een oogje houden op je budget. Wil je een duur cadeau geven aan haar? Spaar dan van tevoren geld, zodat je niet financieel in de knel komt. Een kerstcadeau geven is velen malen leuker wanneer je zeker weet dat jij de volgende maand je rekeningen nog kunt betalen.

De relatie met de ontvanger

Wat is jouw relatie met de ontvanger? Is het je zus? Een goede vriendin? Jouw vriendin? Je moeder? Je collega? De relatie tussen jou en haar is van grote invloed op het uiteindelijke kerstcadeau. Voor je eigen vriendin koop je sneller een luxe en over de top cadeau dan voor een gewone vriendin of een collega. Beoordeel daarom op je lijst de relaties met iedereen en stem vervolgens je budget af op de relatie.

Kijk naar haar interesses en hobby’s

Koop iets voor haar waar ze echt wat aan heeft. Een kerstcadeau kopen wat je aan iedereen had kunnen geven, is vaak van niet zoveel waarde. Kijk naar haar hobby’s en interesses. Houd ze van koken? Koop een mooi kookboek of een super innovatieve gadget voor in de keuken. Is ze dol op chocola (welke vrouw niet)? Koop dan een mooie doos bonbons bij de chocolaterie vandaan. Is het een doe-het-zelver en maakt ze van allerlei soorten materialen iets nieuws? Koop dan knutselspullen waarvan je zeker weet dat zij daarmee uit de voeten kan.

Schrijf de hobby’s en interesses uit van haar en maal nog maar even goed over het juiste kerstcadeau.

Gepersonaliseerd presentje

Onthoud goed dat vrouwen houden van gepersonaliseerde cadeaus. Maak zelf een kaartje. Het toevoegen van zo iets kleins, is van grote waarde voor iedere vrouw.

Soorten cadeaus

Een kerstcadeau voor een vrouw kopen is niet zo moeilijk. Om te weten wat je moet kopen, moet je weten waar vrouwen van houden. Wanneer jij dit duidelijk weet, wordt het opeens vele malen makkelijker om een kerstcadeau te kopen.

Beautyproducten

Vrouwen houden ervan om verwend te worden en om zichzelf te verwennen. Ga voor beautyproducten, een lekkere limited edition parfum of nieuwe make-up.

Interieur accessoires

Vrouwen hechten waarde aan een mooi ingericht huis. Ga voor iets wat ontzettend mooi past bij haar huis. Denk aan een mooie schaal, diverse geurkaarsen, een decoratief beeldje of een leuk fotolijstje.

Camera

Vrouwen willen altijd al hun herinneringen vastleggen. Een camera is hiervoor een geschikt kerstcadeau.

Weekendje weg

Een vrouw houdt van ontspanning en uitgaan. Een weekend weg is een mooi kerstcadeau waar je iedere vrouw gelukkig mee maakt.

Toevoegingen op haar outfit

Vrouwen zien er graag tiptop uit. Geef een vrouw iets waar haar outfit compleet maakt. Ga voor mooie juwelen. Koop een Dior tas of Chanel portemonnee. Of kies een mooi jurkje uit, wanneer jij heel goed op de hoogte bent van haar kledingsmaak.

Het laatste woord

Een kerstcadeau voor haar kopen is niet stressvol. Sterker nog, als je tijd en moeite steekt in een mooi cadeau voor haar, is succes gegarandeerd. Of het nou je zus, vriendin, vrouw of collega is… een gepast cadeau resulteert altijd in blije en gelukkige gezichten.

 

Over detopvijf