Wat Is De Beste Contactgrill – Top 5 Beste Contactgrills in 2020

Laatste update op: 10/01/2023

Ben je ook op zoek naar de beste contactgrill? Bekijk dan hieronder een gids en overzicht van de Top 5 best aanbevolen contactgrills.

0
 • Contactgrill
 • Bekijk op:
 • Beoordeling
 • Prijs
  €: <50 euro
  €€: 50 - 100 euro
  €€€: 100 - 150 euro
  €€€€: >150 euro
 • Temperatuurstanden
  Het aantal instelbare temperatuurstanden van de contactgrill.
 • Vermogen
  Het vermogen van de contactgrill. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de grill opwarmt.
 • Grilloppervlakte
  De grote van het grilloppervlak van de contactgrill. Hoe groter de grilloppervlate, hoe meer eten je tegelijk kunt grillen.
 • Afneembare platen
  De contactgrill heeft afneembare platen. Hierdoor kun je ze gemakkelijk met de hand afwassen.
 • Vaatwasbestendige platen
  De afneembare platen van de contactgrill zijn vaatwasbestendig.
 • Zwevende bovenplaat
  De contactgrill beschikt over een zwevende bovenplaat. Een zwevende bovenplaat zorgt ervoor dat de warmte perfect verdeeld wordt en geeft optimale druk zodat het eten niet wordt platgedrukt.
 • Vet opvangbakje
  De contactgrill beschikt over een opvangbakje waar overtollig vet in afdruipt.
 • Tafelgrill
  De contactgrill kan volledig opengeklapt worden en gebruikt worden als open tafelgrill.
 • Kooksensor
  Een kooksensor voelt de dikte van het eten aan en past hier de bereidingstijd op aan.
 • Timer
  De contactgrill beschikt over een timer.
 • Verticaal opbergbaar
  De contactgrill kan verticaal neergezet worden om zo makkelijk opgeborgen te worden.
 • Bijgeleverde platen
  De platen die bij de contactgrill geleverd worden.
1.
2.
3.
4.
5.
Budget.

Wat is een Contactgrill?

De contactgrill is een geweldig fenomeen binnen de keuken- en dieetwereld. Een contactgrill is een elektrische grill met twee (meestal afneembare) platen waarmee je enorm veel variërende soorten eten kunt grillen en roosteren. Het apparaat is ontworpen om te plaatsen op het aanrecht of op tafel, is daarom erg compact, en neemt weinig ruimte in in de keuken. Je hebt geen gas of houtskool nodig, dus hoef je je nooit zorgen te maken of je nog wel genoeg brandstof in voorraad hebt, een contactgrill werkt namelijk gewoon op stroom.

Voordelen en Nadelen van een Contactgrill

beste-contactgrill-2020
Tefal Optigrill

+ Variatie

Je kunt zo’n beetje alles wat je kunt bedenken grillen met een contactgrill. Denk aan bijvoorbeeld:

 • Biefstuk, saté, hamburgers
 • Visfilet, gevogelte
 • Spek, bacon, karbonade, hamlappen
 • Panini’s, tosti’s, pita’s
 • Courgette, gesneden paprika, aubergine, tomaat etc.
 • Champignons, ui, asperges
 • Ei, Aardappelpartjes

En nog eindeloos veel meer. In principe alles wat binnen de categorieën vlees, vis, groente en brood valt kun je grillen op een contactgrill.

+ Compact

De meeste contactgrills zijn erg compact, in ieder geval een stuk kleiner dan een barbecue, en zijn dus makkelijk op te bergen in de keukenkast wanneer je deze niet gebruikt.

+ Zuinig

Contactgrills zijn meestal zeer energie-efficiënt, veel efficiënter dan een elektrische kookplaat of inductiekookplaat. Bovendien grilt een contactgrill je eten perfect gelijkmatig aan beide kanten. Hierdoor hoef je je hamburger of broodje dus niet om te draaien, en wordt de bereidingstijd 2x zo kort.

+ Vetarm

Je hoeft vaak geen olie of boter te gebruiken bij het grillen en het apparaat past daarom ideaal in een vetarm dieet en is geschikt voor degenen die van plan zijn om gezonder te eten.

De meeste contactgrills beschikken over een opvangbakje waarin het overbodige vet dat uit vlees loopt opgevangen wordt. Hierdoor is je stuk vlees dus heerlijk slank en dus lekker gezond.

Houd je juist wel van een sappige vette hap? Dan kan je gewoon het opgevangen vet over je vlees heen gieten.

+ Smakelijk uiterlijk

Door de grillplaten van de contactgrill krijgt het eten een mooi gestreept uiterlijk. Hierdoor lijkt het net alsof je eten vers van de barbecue komt. Wie wil er nou geen lekkere hamburger of panini broodje met van die heerlijke grillstrepen?

+ Gebruik als Tafelgrill

Je kunt sommige contactgrills volledig openklappen zodat je deze kunt gebruiken als een open grillplaat of soort gourmetstel. Perfect dus om gezellig met ze allen aan tafel te grillen met de gasten.

Niet voor buitengebruik

Aangezien een contactgrill op stroom werkt kun je het apparaat niet buiten gebruiken. Je kunt dus niet even lekker in het zonnetje zitten in de tuin met je contactgrill. In theorie zou je een verlengsnoer kunnen gebruiken om het apparaat mee te nemen in de tuin maar onthoud dat een contactgrill niet bestendig is tegen buitenomstandigheden. Het apparaat zal in de regen zeker kapot gaan, en de anti-aanbaklaag van de grillplaten zal zwaar beschadigen wanneer je deze los op een stenen ondergrond neerlegt.

Waarop letten wanneer je een Contactgrill koopt?

Je hoeft helemaal niet te wachten tot het zomer is om je favoriete eten te grillen, je kunt namelijk gewoon grillen in eigen huis met je eigen contactgrill. Je verspilt geen energie meer zoals met een fornuis, je hoeft geen potten of pannen meer af te wassen, en je eten zal gewoon net zo lekker smaken als met een barbecue. Als je besloten hebt om voor een contact grill te gaan, of een ouder model wilt vervangen voor een nieuwe, neem dan deze punten mee in je beslissing.

Prijs

Contactgrills variëren in prijs van ongeveer 30 euro voor een eenvoudig model tot 200 euro voor een uiterst geavanceerde grill. Als je van plan bent om je contactgrill vaak te gebruiken voor veel verschillende gerechten, kies dan liever voor een geavanceerd model. Je moet natuurlijk niet meer betalen dan je je kunt veroorloven, maar het is wel verstandig om een apparaat te kiezen met de functies die je erg belangrijk vind, om zo op lange termijn weer geld te besparen.

Grilloppervlak

De grootte van het grilloppervlak is belangrijk zodat je zo veel mogelijk eten in één keer kunt grillen. Je wilt natuurlijk niet de hele familie laten wachten op hun portie eten omdat je maar 2 hamburgers per keer kunt grillen.

Echter, als je een voorkeur hebt voor een zo compact mogelijke contactgrill omdat je het apparaat maar voor 1 of 2 personen gebruikt, dan is dit natuurlijk geen punt.

Afneembare grillplaten

Grillplaten die los te maken zijn van het apparaat zijn niet per se nodig maar wel erg handig wanneer je de contactgrill gaat reinigen. Het is nogal vervelend om telkens de hele contactgrill schoon te poetsen en af te spoelen terwijl er ook gewoon contactgrills bestaan waarbij je de platen eenvoudig kunt los maken en even afwassen.

Veel afneembare platen zijn vaatwasbestendig en deze kun je dan gewoon in de vaatwasser gooien. Echter is dit niet bij alle contactgrills het geval. Sommige contactgrills hebben juist geen vaatwasbestendige platen en deze kunnen beschadigen wanneer je ze wel in de vaatwasser doet. Let hier dus wel op! Gelukkig zijn deze wel makkelijk met de hand te reinigen dankzij de anti-aanbaklaag.

Instelbare temperatuur

De meeste contactgrills beschikken wel over een temperatuurregelaar, maar niet allemaal. Het is dus verstandig om hier op te letten wanneer je een contactgrill koopt. Voor sommige soorten eten zoals vlees moet de temperatuur veel hoger kunnen staan dan wanneer je bijvoorbeeld groenten grilt.

Verbruik

Als je een contactgrill vaak gaat gebruiken, kan het handig zijn om er een te kopen die niet teveel stroom verbruikt. Een contactgrill warmt enorm snel op en de ene contactgrill verbruikt meer energie dan de ander. Maar maak je geen zorgen, de nieuwste contactgrills zijn vaak geoptimaliseerd om zuinig te zijn in energieverbruik. Een contactgrill van 2000 Watt of minder is ideaal.


Top 5 – Beste Contactgrill in 2020

5. Tefal Multisnack SW854D

Zuinigste contactgrill

Tefal Multisnack SW854D

Platen: Geribbeld (Grill), tosti, wafel, poffertjes
Afneembare platen: Ja (vaatwasbestendig)

De Tefal Multisnack SW854D zit in dezelfde prijsklasse als de Tefal GC3050 en de Philips HD4467 en is daardoor zeer toegankelijk voor de alledaagse kok.

Het apparaat is zeer compact, neemt hierdoor weinig ruimte in op het aanrecht of op tafel en is zeer gemakkelijk op te bergen. Nadeel hiervan is wel dat het grilloppervlak best klein is. Je kunt er maar ongeveer 2 panini’s tegelijk op grillen (ter vergelijking: in de Philips HD4467 passen er met gemak 3 tot 4).

Tefal Multisnack platen
V.l.n.r.: Tostiplaat, grillplaat, wafelplaat, poffertjesplaat

Een groot voordeel van deze contactgrill is dat het apparaat enorm veelzijdig is. Je krijgt er, naast de gewone grillplaten nog 3 extra platen bij voor speciale doeleinden – wafelplaten, tostiplaten en poffertjesplaten. Bovendien kun je er voor kiezen om nog meer andere speciale platen bij te kopen waaronder donutplaten, wentelteefjesplaten, bloemvormige wafelplaten en nog veel meer. In totaal zijn er 12 verschillende soorten platen verkrijgbaar voor het apparaat. Ook zijn deze allemaal vaatwasbestendig en hoeven dus niet met de hand afgewassen te worden.

De Tefal Multisnack SW854D is, met een vermogen van 700 Watt, erg zuinig, in tegenstelling tot de meeste contactgrills die vaak een vermogen hebben van 2000 Watt of meer. Dit heeft natuurlijk wel als minpunt dat het verwarmen langer duurt maar dit is nauwelijks een merkbaar  nadeel. Jammer is wel dat de contactgrill niet als tafelgrill gebruikt kan worden en ook niet over een timer beschikt. Desalniettemin een uitstekende keuze voor als je op zoek bent naar een veelzijdige contactgrill.

(4/5)

Pluspunten
 • Enorm veelzijdig: 3 extra meegeleverde platen en nog 9 andere los verkrijgbare platen
 • Gestroomlijnd uiterlijk
 • Zuiniger dan andere contactgrills
 • Vaatwasbestendige platen
Minpunten
 • Geen vetafvoer
 • Geen temperatuurregelaar
 • Geen open tafelgrill functionaliteit

   Bekijk op bol.com of    Bekijk op Coolblue


4. Tefal GC3050

Beste koop contactgrill

Tefal GC3050 Contactgrill

Platen: Geribbeld (Grill)
Afneembare platen: Ja (vaatwasbestendig)
Grilloppervlakte: 600 cm²

De Tefal GC3050 is een erg populaire contactgrill die erg eenvoudig is in gebruik. De prijs is niet al te hoog en hij is daarom toegankelijk voor de meeste huishoudens.

De Tefal GC3050 beschikt over bijna alles wat je nodig hebt in een contactgrill. Je kunt er vrijwel alles mee grillen: vlees, vis, groenten, broodjes en noem maar op. Het grilloppervlak is vrij groot en er passen met gemak 2 grote tosti’s tegelijk in. Wat ook handig is aan dit grote grilloppervlak is dat je deze als open tafelgrill kunt gebruiken. Wanneer de grill op de open stand staat kun je 2 x zo veel eten tegelijk grillen. De handgreep blijft zeer koel tijdens het grillen en je zult dus geen vingers branden. Helaas zit er geen timer op het apparaat dus moet je de contactgrill zelf in de gaten houden.

De behuizing is van roestvrij staal en dit geeft de contactgrill een robuust en stevig uiterlijk. Daarbovenop maakt het de contactgrill erg duurzaam. De platen zijn afneembaar en vaatwasmachinebestendig, echter raad ik aan om de platen niet te vaak in de vaatwasser te doen. Veel gebruikers merken dat de anti-aanbaklaag toch loskomt na veel vaatwas gebruik. Het is uiteindelijk dus veiliger om de platen met de hand te wassen.

Vetbakje linksonder
Vetbakje linksonder

Wanneer je vlees grilt wordt dit keurig opgevangen in het vetbakje, zodat je eten lekker mager is. Als je niet van mager vlees houdt, kun je gewoon het vet dat in het bakje is verzameld over je vlees heen gieten.

Conclusie: Hoewel het apparaat al wat verouderd is (2012), is het nog steeds een uitermate sterk product. Wanneer je de contactgrill helemaal open zet kun je de grill gezellig gebruiken als open grillplaat met de familie. De Tefal GC3050 heeft een thermostaatregelaar en een handig opvangbakje voor overmatig vet, en afneembare platen die makkelijk te reinigen zijn. Door z’n grootte is hij misschien wat onhandig op te bergen, en het is jammer dat er geen timer op zit, maar uiteindelijk is het een top product waar weinig mis mee is.

Update: Er is een nieuwere versie beschikbaar van dit product. De Tefal GC3060 beschikt over dezelfde functies maar heeft ook een mini-ovenstand, is makkelijker op te bergen omdat deze op z’n zij kan staan, en heeft grillplaten van gegoten aluminium voor een betere warmteverdeling.

(4.4/5)

Pluspunten
 • Zeer goede prijs/kwaliteit
 • Veel ruimte op het grilloppervlak, en ook te gebruiken als open tafelgrill
 • Afneembare platen
Minpunten
 • Geen timer

   Bekijk op bol.com of    Bekijk op Coolblue


3. Cuisinart Griddler PRO GR40E

Cuisinart Griddler PRO GR40E

Platen: Geribbeld (Grill), Plat (Plancha, Griddler)
Afneembare platen: Ja (vaatwasbestendig)
Grilloppervlakte: 840 cm²

De Cuisinart Griddler PRO GR40E is een vrij nieuwe verschijning in Nederland. Hoewel Cuisinart niet zo bekend is in Nederland, is het een gerenommeerd merk in de VS en werft het merk ook hier steeds meer populariteit.

De Cuisinart Griddler is een zogenaamde 5-in-1 contactgrill. Dit is omdat je het apparaat kunt gebruiken als contactgrill, panini grill, open tafelgrill, plancha grill (griddler), en half plancha/half grill.

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat een plancha grill in godsnaam is en waarom dit zo bijzonder is. Een plancha grill (in het Engels een griddler), is simpelweg een grill met vlakke platen en dus zonder ribbels, vergelijkbaar met een gourmetplaat. Hiermee kun je weer verschillende soorten gerechten op grillen als op een geribbelde plaat, en heb je dus meer variatie in de keuken.

cuisinart griddler plancha grill
Plancha platen

De platen die bij de Cuisinart Griddler worden geleverd hebben 2 kanten. Aan de ene kant zit de geribbelde kant, en aan de andere kant zit de vlakke kant. Je hoeft dus alleen de 2 platen om te draaien om de grill als plancha grill te gebruiken. Ook kun je het apparaat als half plancha/half grill gebruiken zoals hieronder te zien is. De platen zijn volledig vaatwasbestendig en makkelijk te reinigen.

cuisinart griddler half plancha half grill
Tafelgrill (links plancha, rechts grill)

De contactgrill beschikt over een zwevende bovenplaat, waardoor het zeer makkelijk is om zelfs dikke stukken vlees of broodjes te grillen. Met 2 thermostaten kun je bij de open grillstand kiezen uit 6 temperatuurinstellingen, en bij de gesloten stand uit 5 temperatuurinstellingen. Het grilloppervlak van de contactgrill is enorm groot en tijdens de open grillstand kun je genoeg voedsel bereiden voor zo ongeveer 5 personen.

Het design van de Cuisinart Griddler is knap gevormd en hij is gemaakt van duurzaam materiaal. De roestvrij stalen behuizing geeft garantie dat het apparaat lang mee zal gaan, mits je er normaal mee omgaat natuurlijk.

Conclusie: De grillstand en plancha grill is ideaal voor groenten, vlees en barbecue, vis, en gevogelte en dankzij de zwevende bovenplaat ook perfect voor broodjes zoals panini’s en tosti’s. Dankzij de veelzijdigheid van de platen kun je veel experimenteren en uitproberen en daarom is de Cuisinart Griddler PRO GR40E een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame, grote contactgrill met veel mogelijkheden en temperatuur opties.

Update: Er is een nieuwere versie beschikbaar van dit product. De Cuisinart GR50E beschikt over een vermogen van 2000 Watt in plaats van 1500 Watt, heeft een warmhoudfunctie, een boostfunctie, en apart regelbare temperatuur voor beide bakplaten.

(4.5/5)

Pluspunten
 • De geribbelde en vlakke bakplaten geven meer variatie en experimenteerplezier in de keuken
 • Te gebruiken als open tafelgrill en open plancha grill
 • Groot grilloppervlak
Minpunten
 • Lange opwarmtijd, in de open grillstand is de grill soms niet heet genoeg
 • Duur

   Bekijk op bol.com of    Bekijk op Fonq.nl


2. Philips HD4467/90

Platen: Geribbeld (Grill)
Afneembare platen: Ja (vaatwasbestendig)
Grilloppervlakte: 710 cm²

De Philips HD4467 zit ongeveer in dezelfde prijsklasse als de Tefal GC3050 en lijkt er qua specificaties dan ook veel op. Het apparaat is groot van stuk en heeft een robuust uiterlijk. Het grilloppervlak is erg groot en er passen met gemak meerdere stukken vlees op die je tegelijkertijd kunt grillen.

De contactgrill beschikt over een zwevende bovenplaat. Dit betekent dat de bovenste grillplaat optimale druk geeft en het eten niet plat drukt. Een zwevende bovenplaat is ideaal om bijvoorbeeld panini’s of tosti’s te bereiden.

De Philips HD4467 heeft afneembare grillplaten die vaatwasbestendig zijn. Echter, net als met de Tefal GC3050, merken veel gebruikers dat de anti-aanbaklaag alsnog loslaat na veel vaatwas gebruik. Het is dus aan te raden om ze eenvoudig met de hand af te wassen.

Op het apparaat zit een temperatuurregelaar met 5 standen, waarbij de hoogste stand voor vlees is. Je kunt de contactgrill ook volledig openklappen en gebruiken als open tafelgrill om zo optimaal gebruik te maken van het grote grilloppervlak.

Tafelgrill stand
Tafelgrill stand

Het apparaat is makkelijk op te bergen, aangezien je de grill verticaal neer kunt zetten. Een klein minpunt is dat er geen timer op het apparaat zit, een functie die erg handig kan zijn bij een contactgrill.

Het 1 meter lange snoer is wat aan de korte kant, dit kan vervelend zijn wanneer de contactgrill als tafelgrill gebruikt wordt maar makkelijk op te lossen met een verlengsnoer of iets dergelijks. Kortom, een sterke contactgrill met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

(4.6/5)

Pluspunten
 • Afneembare platen
 • Zwevende topplaat voor een sterke warmteverdeling, wat vooral handig is bij panini’s en andere broodjes
 • Te gebruiken als open tafelgrill
 • Makkelijk op te bergen: Je kunt de grill verticaal zetten
Minpunten
 • Kort snoer
 • Geen timer

   Bekijk op bol.com of    Bekijk op Coolblue


1. Tefal Optigrill GC702D

Beste contactgrill 2020

Tefal Optigrill GC702D Contactgrill

Platen: Geribbeld (Grill)
Afneembare platen: Ja
Grilloppervlakte: 600 cm²

De Tefal Optigrill GC702D is een geavanceerd apparaat met een verscheidenheid aan functies. Het apparaat is door Kieskeurig.nl verkozen tot Best Reviewed product en het is de duurste contactgrill in deze Top 5.

Het apparaat is groot en heeft een interessante verschijning. Wat meteen opvalt aan de contactgrill is dat hij er luxe en modern uitziet en dat hij rechts op het handvat een Cooking Level indicator heeft. Het apparaat beschikt over een kooksensor die de bereidingstijd aanpast aan het vlees. Je kunt aan het lampje van de Cooking Level Indicator zien wanneer je vlees rood, medium, of well-done gebakken is.

Tefal Optigrill cooking level indicator
Rare/Medium/Well-done

De Optigrill is dus perfect voor vleesliefhebbers, maar is natuurlijk ook zeer geschikt voor alle andere soorten gerechten zoals gevogelte, vis, panini’s, tosti’s en groenten. Het apparaat heeft 6 standen die allemaal gespecialiseerd zijn in bepaalde soorten voedsel.

Tefal Optigrill GC702D grillstanden

Het grilloppervlak is vergelijkbaar met dat van de Tefal GC3050 en ze hebben dan ook ongeveer dezelfde vorm. Er passen makkelijk 3 middelgrote steaks of 3 panini’s op. Helaas kun je de Optigrill niet als open tafelgrill gebruiken.

Conclusie: Vooral ideaal voor de vleesliefhebber, maar ook uitermate goed geschikt voor alle andere gerechten. Ondanks het feit dat de contactgrill veel geld kost, krijg je er wel een zeer geavanceerd en veelzijdig apparaat voor terug. De Tefal Optigrill is een slimme contactgrill van hoogwaardige kwaliteit en is zijn prijs dubbel en dwars waard.

(4.8/5)

Pluspunten
 • Nauwkeurige grillmogelijkheden en keuze uit 6 verschillende temperatuurstanden voor verschillende soorten voedsel
 • Kooksensor die de dikte van vlees herkent en de bereidingstijd hierop aanpast
 • Cooking Level Indicator werkt verrassend goed en geeft aan of je vlees rood, medium of doorbakken is
 • Groot grilloppervlak
 • Futuristisch uiterlijk
Minpunten
 • Best prijzig
 • Niet te gebruiken als open tafelgrill

   Bekijk op bol.com of    Bekijk op Coolblue


Beste Goedkope Contactgrill

Princess Panini Grill

Platen: Geribbeld (Grill)
Afneembare platen: Nee
Grilloppervlakte: 697 cm²

De Princess Panini Grill is bijna half zo goedkoop als de meeste contactgrills maar is qua prijs/kwaliteit verhouding nog steeds erg goed.

De contactgrill heeft een zwevende bovenplaat. Hierdoor wordt de temperatuur goed gelijkmatig verdeeld en is het apparaat ideaal voor broodjes zoals panini’s en tosti’s, maar kan ook gewoon gebruikt worden voor vlees, vis of groenten. Er zit een druipvak in het apparaat die het overtollige vet opvangt, voor wanneer je vlees grilt.

Het grilloppervlak is groot en je kunt met gemak 2 grote of 3 kleine panini’s grillen op het apparaat.

De contactgrill is makkelijk op te bergen omdat je deze ook gewoon rechtop kunt neerzetten. De grillplaten zijn helaas niet afneembaar, wat het reinigingsproces een stuk lastiger maakt. Nog een klein nadeel is dat er geen temperatuurregelaar en geen timer op zitten. Ondanks dit is de Princess Panini contactgrill een goede budgetkeuze voor panini en grill liefhebbers.

(3.7/5)

Pluspunten
 • Zeer goedkoop voor een contactgrill
 • Ideaal voor panini’s, maar ook geschikt voor andere etenswaar
 • Groot grilloppervlak: genoeg plek voor 2-3 panini’s
 • Makkelijk op te bergen: Het apparaat kan op z’n zij gezet worden
Minpunten
 • Geen temperatuurregelaar
 • Schoonmaken is lastig, het apparaat heeft geen afneembare platen
 • Niet te gebruiken als open tafelgrill

   Bekijk op bol.com of    Bekijk op Coolblue


Conclusie

Dit was de Top 5 beste contactgrills. Ben je een liefhebber van gegrilde broodjes? Dan is de beste keuze de Princess Panini grill 112412. Ben je een echte vleesgriller? Dan is de Tefal Optigrill GC702D perfect voor jou. Hopelijk heb je een keuze kunnen maken uit de beste contactgrill en veel succes met grillen!

Over detopvijf

3 gedachten over “Wat Is De Beste Contactgrill – Top 5 Beste Contactgrills in 2020”

 1. Dankjewel voor dit erg nuttig artikel!
  Ik heb dankzij jullie een keuze kunnen maken in deze overvloed aan aanbod.
  Keep up the good work!

  Beantwoorden
 2. Heb ca 8 jaar ervaring met Princess 112401. Eenvoudig en bijzonder praktisch, ook prima te gebruiken als broodrooster. Veel waar voor je geld.
  Heeft het helaas deze week opgegeven. Wil direct een nieuwe kopen, maar wacht nog even op aanbieding.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.