Over ons

Er is op het internet een eindeloos aanbod te vinden van ontelbaar veel producten, en tegenwoordig word je overspoeld door misleidende advertenties die allemaal claimen het beste product te hebben voor jou. Hierdoor kan het kiezen van het juiste product een meer dan moeizame ervaring worden.

Wij helpen jou hier graag bij.

DeTopvijf.nl is een onafhankelijke onderneming – bestaand uit reviewers die de beste 5 producten uit verschillende categorieën opsommen voor jou, de consument. Wij maken er een belangrijk punt van om eerlijk, ethisch verantwoord en transparant te zijn.

Als je na afloop van het bezoeken van onze website een waardevol product hebt gevonden, weten we dat we ons werk goed hebben gedaan.

Ons team waardeert kwaliteit, en weet dat jij dat ook doet. We weten ook dat kwaliteit niet altijd gelijk staat aan de hoogste prijs. Daarom bieden we jou een onbevooroordeeld perspectief – en maken gebruik van verschillende gegevens en ervaringen van klanten om de best beoordeelde producten binnen een categorie te rangschikken.

We stellen het zeer op prijs dat je de tijd neemt om meer te leren over DeTopvijf. We zijn blij dat je hier bent en hopen dat onze service jou van waarde kan zijn. Als je vindt dat we onze service kunnen verbeteren of suggesties hebt voor een productcategorie om door ons te laten onderzoeken, geef ons dan gerust een seintje via de contactpagina.

~ Detopvijf team

 

Affiliate Disclaimer

Detopvijf.nl is lid van het partnerprogramma en affiliateprogramma van respectievelijk bol.com en Coolblue. Geen van de producten die genoemd worden in de artikelen worden direct door ons verkocht. We ontvangen echter wel een commissie wanneer bezoekers gerefereerd via onze productlinks bij bovengenoemde webwinkels een aanschaf maken. Wanneer een product geretourneerd wordt ontvangen we geen commissie, wat betekent dat we onbevooroordeeld blijven en alleen producten aanraden waar we zelf 100% achter staan. Om deze reden—en ook om bezoekers van de beste gebruikerservaring te voorzien—tonen wij geen banners op onze website en verkopen wij geen advertentieruimte.