Beste Valentijnscadeau voor Haar – Top 5 Beste Valentijnscadeaus voor Vrouwen in 2017

Laatste update op: 10/01/2023

Het is al bijna Valentijn, de dag waarop je je partner nog eens volledig in de bloemetjes kan zetten, en wat is nu een betere manier om dat te doen dan een Valentijnscadeau voor haar? Hier in dit artikel vind je een top 5 van de beste Valentijnscadeaus voor vrouwen zodat je je geliefde nog eens goed kunt verwennen. Er is voor iedere soort vrouw wel een perfect cadeautje en dat kan je hier vinden, daar mag je zeker van zijn. Deze valentijn zal een dag worden die ze nooit meer zal vergeten, en dat alles door jouw geschenkkeuze.

Bekijk ook onze Top 5 Best Valentijnscadeaus voor Hem

Top 5 Beste valentijnscadeaus voor Haar in 2017

1. Parfum

Een perfect voorbeeld van een Valentijnsdag cadeau voor haar zou een flesje (of meerdere flesjes) parfum zijn. Dit is iets waarmee ze subtiel kan opvallen zonder dat iemand het eigenlijk door heeft. Het zal haar een soort boost geven aangezien dat geurtje haar dan steeds aan jou zal doen herinneren. Vrouwen zijn dol op nieuwe spulletjes zoals dit, vooral met Valentijn, dus verras haar hiermee eens, ze zal er wel degelijk tevreden mee zijn.

2.Sieraden

Sieraden, het perfecte teken van die liefde die je voor je geliefde voelt. Zoals bijvoorbeeld een ring, dit getuigt van jullie eeuwige verliefdheid voor elkaar. Ook een ketting met een hartje of een armbandje zal ze zeker en vast op prijs stellen. Juwelen zijn namelijk iets eigen aan vrouwen, we houden ervan om ze te dragen omdat ze voor ons altijd wel een betekenis of een waarde hebben, hoe klein die waarde misschien ook maar is.

3. Producten van Rituals

Geef je geliefde het gevoel alsof ze zich bevindt in een personal spa door de producten van Rituals. Hiermee zal ze zich meteen meer ontspannen voelen. Laat haar genieten op een manier als nooit tevoren. We hebben op de dag van vandaag al zoveel stress, maar met een geschenk zoals dit zal ze zich in een mum van tijd veel beter in haar vel voelen. Nog een pluspunt, ook zal haar huid hier ontzettend zacht van worden, dus bereid je alvast voor op eindeloze zachte knuffels.

4. Een trip naar een ander land of een verwenmoment

Om eens even alles van het drukke leven te vergeten en alle remmen los te gooien zijn verwenweekends of trips naar andere landen het perfecte antwoord. Zo leer je ook nog wat meer over elkaar kennen door de verschillende dingen die jullie dan samen kunnen doen en zo neem je ook nog eens de tijd om ten volle van elkaar te genieten. Dit is zeker een aanrader voor koppels waarin de partners elkaar minder vaak kunnen zien, maar natuurlijk is het geschikt voor welke relatie dan ook.

Bekijk hier eens het aanbod van Bongo bonnen op bol.com

5. Minder typische vrouwenspulletjes

Niet iedere vrouw houdt evenveel van dezelfde vrouwelijke items dus iets van elektronica zoals een tablet of dergelijke zou het antwoord kunnen zijn indien je partner eerder geïnteresseerd is in dat soort dingen. Ook cd’s of films zouden een goed cadeau kunnen zijn. Misschien zelfs boeken met onderwerpen waar ze van houdt. Dit is een ietwat minder typische manier om haar in de bloemetjes te zetten, maar ook dit kan het perfecte cadeau zijn.

Maar hoe vind je nu het perfecte Valentijnscadeau voor haar?

Dit doe je het best door eens goed na te denken over wat jouw geliefde graag doet. Is ze heel vrouwelijk, heeft ze wat ontspanning nodig, hebben jullie even een momentje nodig dat jullie met elkaar kunnen doorbrengen? Probeer jezelf vooraf al enkele vragen hierover te stellen.

Indien je er geen antwoord op vindt, maak je dan nog geen zorgen, kijk dan misschien eens naar haar stijl. Draagt ze bijvoorbeeld vaak juwelen of kijkt ze graag naar films, luistert ze graag muziek of ontspant ze liever eens. Al deze vragen kunnen je dan stuwen richting het juiste cadeau. Maar, probeer haar wel te verrassen, koop bijvoorbeeld niets dat ze al heeft.

Vergeet natuurlijk jezelf hierbij niet, koop niet plots iets dat je nooit zou doen voor haar. Het zelfs vragen aan mensen uit haar vriendenkring is geen slecht idee, misschien heeft ze wel die ene beste vriendin aan wie ze alles vertelt of heeft ze een select groepje met wie ze vaak zo een dingen deelt. Hoe dan ook, vergeet ook de hele intentie van Valentijn niet. Valentijn draait niet alleen om het geven van cadeautjes aan elkaar, maar het draait vooral om elkaar terug die liefde te tonen die je voor elkaar voelt. De cadeautjes die je dan koopt moeten er zijn om die liefde nog meer te laten zien aan haar door iets materieel dat ze altijd bij haar kan houden.

Meestal is het bijlange niet zo moeilijk om iets te vinden wat ze leuk vindt, laat gewoon je hart spreken en je vindt dan wel iets dat goed bij haar past. Het hangt allemaal vooral af van haar interesses en haar persoonlijkheid, daar moet je vooral rekening mee houden. Soms kun je je ook laten inspireren door het kijken naar wat de verschillende categorieën inhouden, bij juwelen kun je zoveel kanten op, net zoals bij producten van Rituals of bij parfums. Er zijn tal van mogelijkheden bij deze producten, verkeerd kiezen kan dus niet echt. Ook moet het niet altijd zo vergezocht zijn, een boek kan ook perfect zijn voor haar indien dit bij haar past. Laat je gedachten inspiratie krijgen door de opgenoemde mogelijkheden en neem daaruit je besluit wat het perfecte Valentijnscadeau voor haar zou zijn.

Waarom zoveel verschillende cadeautjes?

Met zoveel mogelijkheden slaat je hoofd misschien wel al op hol, maar er is zoveel keuze door een uiterst simpele reden, niet iedereen is hetzelfde, sommige vrouwen vallen liever minder hard op, door dan een subtiel cadeautje te geven zoals parfum kan ze opvallen maar op een andere manier. Hiermee kan ze namelijk eerder de zintuigen prikkelen. Andere vrouwen hebben dan weer liever goede boeken waarin ze een nieuwe wereld in kunnen gaan. Nog andere vrouwen hebben liever juwelen, een houvast aan jou aangezien ze dat van jou krijgt.

Je kunt zoveel wegen uit en uiteindelijk kan je er geen fouten bij maken, het is een cadeautje, onthoud vooral dat. Het gebaar alleen al dat jij dat voor haar over hebt maakt al een grote indruk. Er zijn zovele cadeautjes omdat we zo goed mogelijk op iedere vrouw haar karakter willen inspelen zodat jij alleen nog maar de eindbeslissing moet nemen, dit bespaart je al zeker het zoekwerk.

Maar…

Probeer je niet al te veel druk te maken over het cadeautje dat je koopt, eender wat het is, je zal haar altijd wel kunnen verwennen. Het is tenslotte Valentijn, de dag waarop jullie als koppel van elkaar kunnen genieten zonder enige vorm van stress. Breek daarom je hoofd niet over het nadenken wat bij haar zou passen, wij zochten de categorieën al voor je uit om ervoor te zorgen dat je alleen het beste van het beste voor haar koopt opdat ze de dag van haar leven zou beleven. Ontspan jullie zelf en leer elkaar op een nieuwe manieren kennen, de rest volgt dan wel. Wij zullen gegarandeerd paraat staan om je verder te begeleiden in je keuze.

Over detopvijf

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.